Bloembollen voor betrokken inwoners in de openbare ruimte

Er zijn verschillende mensen in de gemeente Nijkerk die regelmatig meehelpen met het onderhoud van de openbare ruimte in hun omgeving. Dit doen zij vaak samen met medewerkers van de gemeente. Om deze mensen te bedanken zijn er op verschillende plaatsen in de gemeente Nijkerk zakjes met bloembollen uitgedeeld. De eerste zakjes gaf wethouder Nadya Aboyaakoub-Akkouh aan mevrouw Van ’t Land, meneer Van Rennes en meneer Klappe, bewoners van de Bijkerkstraat in Nijkerk. “Samen met verschillende buren zorgen zij, samen met de medewerkers van de gemeente, voor de hele omgeving rond het appartementencomplex waar zij wonen. Wij waarderen hun inzet en betrokkenheid enorm”, geeft wethouder Nadya Aboyaakoub-Akkouh aan.

Medewerkers van de gemeente Nijkerk hebben op diverse plekken in Hoevelaken en Nijkerkerveen zakjes met bloembollen uitgedeeld.

Aandacht voor elkaar

Er is bij deze bloembollenactie extra aandacht voor zelfstandig wonende ouderen in deze coronatijd. Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden. En we moeten volhouden, want het einde is nog niet in zicht. Daar hebben we elkaar hard bij nodig. Neem de tijd om nog meer aandacht te hebben voor elkaar en stil te staan bij elkaars verdriet, teleurstelling en onzekerheid.

foto gemeente nijkerk
× Hoe kan ik je helpen?