BN’ers als Masked Singers Nijkerk in Glazen Thuis

Glazen Thuis trakteert de inwoners van de gemeente Nijkerk op The Masked Singers van Nijkerk. Zeven BN’ers (bekenden uit de gemeente Nijkerk) zetten de maskers op voor spetterende optredens waarbij echt gezongen wordt. 

Geheim

De opnames hebben in het diepste geheim plaatsgevonden en er zijn slechts een paar mensen die in het Masked Singer complot zitten. Er zullen 6 optredens zijn: 5 solo-artiesten en 1 duet. Tijdens de actieweek van het Glazen Thuis – 14 tot en met 19 december – worden elke dag clipjes van de optredens uitgezonden en iedereen kan voor een donatie van minimaal € 2.50 meeraden wie de Masked Singer van de dag is. Er is dagelijks een nieuw optreden en er zijn hints om het raden te vergemakkelijken. Degenen die raden wie de BN’er is dingen mee naar een leuke prijs.  

Positief geluid

Glazen Thuis maakt van 14 tot en met 19 december radio en televisie op de zender van A1 Media. Doel is – naast entertainment en vermaak – een positief geluid en goede energie. Er wordt geld ingezameld voor attenties en aandacht voor door corona geraakte inwoners en ondernemers van de gemeente Nijkerk. Hiervoor wordt geshopt in de gemeente Nijkerk. Via glazenthuis.nl kunnen mensen genomineerd worden.

× Hoe kan ik je helpen?