BOKKERS EN RENES 25 jaar

<<BOKKERS & RENES>>
25 Jaar!!

÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
Wie kent ze niet….De compagnons Henk Bokkers en Gert Renes van het Nijkerkse bedrijf Bokkers & Renes.

Historie.
———
Het bedrijf bestaat ruim 80 jaar. Eind jaren ’30 opende Fa. Radio Klok zijn winkel. Jan Geurtsen (overleden) kwam daar in dienst en toen meneer Klok ermee stopte heeft Jan Geurtsen het bedrijf overgenomen samen met zijn vrouw Greet. Jan Geurtsen was bekend in heel Nijkerk en omgeving. Altijd onderweg met zijn rooie bestelwagen voor het bezorgen van Tv’s, Koelkasten, wasmachines, reparatie’s en hier en daar een klusje.
Hij werd steeds drukker. Gert Renes en Henk Bokkers kwamen bij hem in dienst. Jan had al gezegd dat hij met zijn 50e wilde stoppen. Toen werkte Gert en Henk pas 2 jaar bij hem en vonden dat nog te vroeg. 5 jaar later in 1998 hebben ze het bedrijf alsnog overgenomen. Jan deed nog weleens een klusje voor ze maar dat werd al snel minder en hij stopte daarmee.

Onder de naam Bokkers & Renes zijn ze nu al 25 jaar actief en zeker bekend bij heel veel bewoners van Nijkerk.
In 2002 hebben ze de activiteiten van Torsius electronica en in 2017 van Fa. De Ridder overgenomen. Beide bedrijven hadden het volste vertrouwen om hun klanten bij een vertrouwd en vakkundig bedrijf onder te brengen.
Telefoon: 033-2451382.

Ze zijn steeds verder gegroeid, en hebben nu 4 vaste medewerkers in dienst voor reparatie, installatie en elektrischetijds werkzaamheden. En Greet Geurtsen, de vrouw van Jan is partimer en mag dat blijven doen zolang ze dat wil. Ze is ondertussen al 47 jaar bekend in deze branche en deed al die jaren tot nu toe de administratie.
Bij Bokkers & Renes kunt u terecht voor witgoed, huishoudelijke apparaten, audio, Tv’s, onderdelen en accessoires. Ze hebben een eigen reparatie afdeling en een elektrische tak.

Wat niet iedereen verwacht is dat ze nog vaak zelf repareren. Goed voor de klanten en ook nog duurzaam.
De stroom werkzaamheden: het aanleggen van elektrische-installaties en
onderhoud en herstel werkzaamheden zijn in vertrouwde handen bij Bokkers & Renes.

Toekomst.
———-
Gert en Henk zien de toekomst zeer positief tegemoet en zitten nog vol ambitie. De ontwikkelingen in hun branche zijn nog steeds goed. Zowel voor de verkoop in de winkel als vraag naar onderhoud, installatie en service. Samen met hun enthousiaste team van kwalitatieve medewerkers verwachten ze zeker nog te kunnen groeien en jaren vooruit kunnen!

Waarvoor kunt u terecht.
—‐—————–
Ze richten zich de laatste jaren op de installatie techniek van vervangen van groepenkasten, herstelwerkzaamheden, oplossen van storingen, renovatie, nieuwbouw en alle voorkomende elektra werkzaamheden.
Ook voor verkoop en reparatie van o.a witgoed (wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, vaatwassers), apparatuur voor huishoudelijke gebruik, (van scheerapparaten tot elektrische tandenborstels, van waterkokers tot blenders), Tv’s home cinema-sets en stofzuigers kunt u daar goed terecht en met een goede uitleg. Ze leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten. (een oude uitdrukking geld ook hier) De service en garantie geldt tot over de drempel 😉.

Telefoon: 033-2451382
Verlaat 11.
3861AA Nijkerk

Bron Harry koelewijn

× Hoe kan ik je helpen?