Circus Bossle komt naar Nijkerk!

NIJKERK – De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van vrijdag 26 mei tot en met zaterdag 3 juni strijkt het circus weer neer in Nijkerk. De grote circustent wordt opgebouwd op het evenemententerrein Paasbos aan de Hoefslag.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een nieuwe show van bijna twee uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 26 mei om 19.00 uur, zaterdag 27 mei om 13.00 en 16.30 uur, maandag 29 mei (2e Pinksterdag) om 13.00 en 16.30 uur, woensdag 31 mei om 16.30 uur, vrijdag 2 juni om 19.00 uur en zaterdag 3 juni laatste voorstellingen om 13.00 en 16.30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. Vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Of in de voorverkoop elke speeldag van 10:00 tot 11:00 uur. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle

× Hoe kan ik je helpen?