CIRCUS IN DE ZORG KOMT NAAR HOEVELAKEN

CIRCUS IN DE ZORG KOMT NAAR HOEVELAKEN
Het circus komt! En dit keer wel heel dichtbij. Want Circus in de Zorg zet haar tent op vrijdag 07 juli 2023 met liefde op het manifestatieterrein bij De Stuw in Hoevelaken. Dit gebeurd in samenwerking met de Zonnebloem.
Vanaf een uur voor de aanvang van de show kan er een kopje koffie/thee met iets lekkers genuttigd worden in De Stuw.
De show is helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Of dat nu ouderen, gehandicapten of mensen met een beperking zijn. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt de circusdirecteur in de spotlight. De show begint.
Acrobaten doen spannende acts in de lucht, de clown maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.
Circus zonder drempels
Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creƫren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten.
Kosten:
Deelnemer is 15 euro en vrijwilliger/begeleider 5 euro. Mocht een vrijwilliger/begeleider met 2 deelnemers komen, dan zijn er geen kosten voor de vrijwilliger/begeleider. Graag van tevoren kaartjes reserveren. Betalen kan aan de kassa tafel in De Stuw.
Kaartjes reserveren:
Een voorstelling bijwonen?
Neem contact op VOOR 1 juli met Marjanne van Dijk via marjanne@globalcreations.nl of via WhatsApp op 06-22399572.
Mocht u niet in het bezit zijn van e-mail of Whatsapp, dan mag u bellen naar 06-22399572.

× Hoe kan ik je helpen?