GEWOON BROOD BIJ BAKKER VAN LOOIJENGOED. DOOR HULP COLLEGA BAKKER

Beste klanten van Bakkerij van Looijengoed,

We willen graag een belangrijke update met jullie delen over een recente gebeurtenis in onze bakkerij. Helaas zijn we getroffen door een brand in onze Bakkerij. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar het heeft wel gevolgen voor onze productie.

Vanwege de brand kunnen we op dit moment niet zelf onze heerlijke ambachtelijke broden bakken.
Een collega bakker, die ons uit de brand helpt, gaat er samen met onze eigen bakkers keihard aan werken om u allen te voorzien van ambachtelijk kwaliteits broden en we zullen er voor zorgen dat de schappen in onze winkels maandag gewoon gevuld zullen zijn.

Hoewel we er alles aan doen om de continuïteit van onze broodvoorziening te waarborgen, begrijpen we dat er enkele verschillen kunnen zijn in de broden die jullie tijdelijk zullen ontvangen. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor eventuele ongemakken die dit met zich meebrengt.

We werken hard om onze bakkerij zo snel mogelijk te herstellen, zodat we weer de vertrouwde smaak en kwaliteit kunnen bieden waar jullie van houden.

We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen en hopen snel weer onze eigen broden te kunnen bakken. Bedankt voor jullie begrip en geduld. We zien u graag terug in onze winkels.

× Hoe kan ik je helpen?