Glazen Thuis viert 10 jaar goede doelen acties in december

Het Glazen Thuis is dit jaar in december terug op de zender van A1 Mediagroep om te helpen en goed te doen in Nijkerk en Barneveld. De groep vrijwilligers – die 1 week radio en tv maakt om geld in te zamelen– staat dit jaar stil bij 10 jaar Glazen Thuis. Tijdens de programma’s wordt teruggeblikt naar mooie momenten en acties van de afgelopen jaren. Maar de belangrijkste missie is: geld inzamelen voor grote en kleine hulpvragen. Alle mensen, organisaties of clubs die een steuntje in de rug nodig hebben komen in aanmerking voor hulp van het Glazen Thuis. Nomineren kan via de website. Vanaf dit moment wordt al gestart met het inzamelen van geld en ideeën voor goede doelen. De actieweek is van 11 t/m 16 december op de zender van A1 Mediagroep. Vorig jaar werd ruim 38.000 euro ingezameld en direct uitgegeven voor hulp en support in Nijkerk en Barneveld. 

De Aanloop

Voor de uitzendingen in de gemeenten Nijkerk en Barneveld mag het Glazen Thuis gebruik maken van de faciliteiten van A1 Mediagroep. Eens per jaar neemt de Glazen Thuis club de zender over om 6 dagen achter elkaar radio te maken. In de aanloop naar de actieweek staat een aantal radio-uitzendingen op donderdagavond op de planning. Vanaf 5 oktober kan iedereen wekelijks tussen 19.00 en 21.00 uur meer te weten te komen over de plannen tijdens het programma ‘De Aanloop’. Luisteren of meekijken kan via de radio, online of via de kabel van A1 Mediagroep, de uitzendorganisatie voor de regio Nijkerk en Barneveld.

Ideeën voor acties

Het Glazen Thuis vraagt iedereen die een idee heeft voor een actie, of iemand kent die iets nodig heeft, zich zo snel mogelijk te melden. Men kan hiervoor het contactformulier op de website glazenthuis.nl invullen. De vrijwilligers hopen op veel ideeën voor acties en nominaties voor hulp en steuntjes in de rug. De Glazen Thuis week is altijd een gezellige week waar de hele samenleving aan mee kan doen. Geld doneren kan door een plaatje aan te vragen, een lootje voor de verloting te kopen of als sponsor.

× Hoe kan ik je helpen?