Kunstbus Nijkerk-Hoevelaken presenteert haar programma voor het seizoen 2023-2024

Kunstbus Nijkerk-Hoevelaken, een initiatief van UVV Nijkerk, heeft haar programma voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Hanita Tijsseling, projectleider Kunstbus Nijkerk-Hoevelaken: “Kunstbus Nijkerk-Hoevelaken is ook dit jaar er in geslaagd om een aantrekkelijk en gevarieerd programma samen te stellen voor vijftigplussers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Een programma dat een breed publiek zal aanspreken. En vult Bert de Graaf, voorzitter UVV Nijkerk, aan: “het grote voordeel van de Kunstbus is dat de deelnemers op een ontspannen wijze uit en thuis worden gebracht. Een uniek concept dat door velen zeer wordt gewaardeerd.”
Op dinsdag 24 oktober a.s. vertrekt de Kunstbus als eerste naar het Figi Theater in Zeist voor een toneelvoorstelling met Renée Fokker, Anne-Wil Blankers en Henriette Tol, een avond met drie gevierde en formidabele actrices. Het is het verhaal over drie zussen, een voorstelling vol ontroering en hilariteit. Op donderdag 21 december 2023 staat een ‘Klassiek Kerstconcert’ op het programma dat plaatsvindt in het Afas Theater in Leusden, samen met het Bach Orchestra of the Netherlands, pianovirtuoos Jan Vayne en de solisten sopraan Olga Zinovieva, sopraan Eva Schuurman en tenor Martinus Leusink. Te horen zijn Vivaldi’s Winter en bekende kerstklassiekers zoals Silent Night, God rest you merry gentlemen, Last Christmas, Ave Maria en O Holy Night. Het derde onderdeel van het programma van Kunstbus Nijkerk-Hoevelaken brengt de deelnemers op vrijdag 26 januari 2024 naar de Stadsschouwburg in Nijmegen voor de musical De Hospita met Simone Kleinsma en Paul Groot. De Hospita is een musical met ontroering, humor en herkenbare verschillen tussen jong en oud. Het speelt zich af in het hedendaagse Amsterdam en tegelijkertijd in het Parijs van de vorige eeuw. Een sterrencast zorgt samen met een live orkest voor een onvergetelijke avond! Als vierde en laatste onderdeel van het programma 2023-2024 van Kunstbus Nijkerk-Hoevelaken wordt op donderdag 29 februari 2024 afgereisd naar theater de Lampegiet te Veenendaal. Hier wordt Puccini’s wereldberoemde opera Madama Butterfly opgevoerd door de Nationale Opera van Oekraine, Odessa.
Nadere informatie over het programma, de kosten, de wijze van aanmelden, de spelregels en de opstapplekken in Nijkerk en Hoevelaken is opgenomen in de uitgebrachte folder of te vinden op
www.uvv-nijkerk.nl/project/kunstbus-nijkerk/. Belangstellenden kunnen tot 11 september a.s. zich aanmelden voor één of meerdere programmaonderdelen.

× Hoe kan ik je helpen?