Oliebollen bakken voor Nepal

Stichting Indira Nepal heeft een banketbakker als vrijwilliger in hun midden en gaat hier de komende weken goed gebruik van maken. De vrijwilligers van de stichting gaan samen met Eethuys Marktzicht 3 dagen coronaproof oliebollen bakken en verkopen. Ook kwarkbollen en appelbeignets zitten in het assortiment. Op zaterdag 19, dinsdag 29 en donderdag 30 december zijn de verse baksels verkrijgbaar bij de kraam op het terras van Marktzicht en er wordt dan ook glühwein en warme chocolademelk aangeboden. Het afhalen is van 11.00 tot 15.00 uur. Iedereen die verzekerd wil zijn van oliebollen, kwarkbollen of appelbeignets kan bestellen. De lijsten voor bestellen zijn af te halen bij Marktzicht of te downloaden via de website stichtingindiranepal.nl. In verband met de huidige maatregelen kunnen de bestellingen ook thuis bezorgd worden bij een minimum bestelling van € 9.00 De stichting garandeert zeer smakelijke bollen en appelbeignets en raadt iedereen aan om een zakje te kopen voor het goede doel. Dat smaakt toch net even wat lekkerder. De opbrengst is volledig voor de opvanghuizen in Nepal.

Vrijwilligerswerk
Stichting Indira Nepal is opgericht door de Nijkerkse Ingrid van de Pol. De stichting zet zich in voor 2 opvanghuizen in de plaatsen Kathmandu en Mahendranagar. Ook zorgt de stichting ervoor dat er regelmatig stagiairs en vrijwilligers naar Nepal reizen om te helpen. Momenteel ligt dat werk helemaal stil in verband met corona uiteraard. Het vrijwilligerswerk wordt vaak gecombineerd met een trip naar de bezienswaardigheden in bijvoorbeeld Kathmandu, bergwandelen in de Himalaya of een bezoek aan de Nationale Parken. Meer toerisme in Nepal komt de economie erg ten goede en helemaal straks als het land uit de lockdown ontwaakt en weer op moet krabbelen.

Opvanghuizen
De kinderen die door Stichting Indira Nepal worden geholpen gaan allemaal naar school en dit is Engelstalig onderwijs. Dit kost veel geld en voor kleding, verzorging en eten blijft er weinig tot geen geld over. De opvanghuizen zijn volkomen legaal en worden gecontroleerd door de  Nepalese overheid. Het is veilig om de opvanghuizen te steunen. Stichting Indira Nepal en de Nepalese overheid garanderen dat alle bijdragen volledig naar de opvanghuizen gaan. Meer informatie via de website: www.stichtingindiranepal.nl.

× Hoe kan ik je helpen?