ONTMOETINGSCENTRUM MOZAIEK033

Totstandkoming 

Lang waren we op zoek naar een pand voor onszelf. Een plek waar we als kantoorteam samen kunnen komen om te kunnen werken, een plek waar we onze cursussen kunnen geven en andere toffe activiteiten kunnen plaatsvinden. Een echte ontmoetingsplek. Het leek erop dat we deze plek hadden gevonden maar wegens omstandigheden kon dit niet doorgaan. We vroegen Gods leiding hierin en dat heeft Hij ons gegeven. Op 5 minuten afstand van de sporthal waar we iedere zondag samenkomen, staat een prachtig pand van bijna 1000m2 waar we niet alleen kantoor kunnen zijn of waar we cursussen kunnen geven, maar wat ons de mogelijkheid gaf om ook het kinderwerk een hele mooie plek te geven. Hoe gaaf is dat? 

Straks kunnen we ouders na de dienst hun kind(eren) ophalen in het ontmoetingscentrum waar ook na de dienst, in het restaurant een lekker kopje koffie/thee of limonade gedronken kan worden. 

Uitstraling

Het pand is opgesplitst in 2 vleugels. De linkervleugel zal echt ons ontmoetingscentrum worden. Hier zullen de onderbouw en bovenbouw ook hun diensten houden. Tevens vind je hier het restaurant en zal de grote zaal dienen als multifunctionele ruimte. Hier zal namelijk ook een hele fijne plek komen voor onze jeugd. 

In de rechtervleugel vind je alle kantoren maar ook de baby en peuter ruimte voor op zondag. Tegenover deze ruimtes vind je de receptie (bij binnenkomst) en onze gave studio waar onze Mozaiek band rustig kan repeteren. De studio is uitgebreid met een technisch kantoor, waar in de toekomst eigen nummers kunnen worden opgenomen. 

De ruimtes zijn multifunctioneel ingedeeld. Dit betekent dat de ruimtes groot genoeg zijn om ook met groepjes plaats te nemen. Denk aan avonden als Alpha. Daarnaast hebben we gekozen om één kantoor extra groot te maken zodat de parelkids daar hun eigen ruimte hebben. 

Het hele pand is ontworpen door een stylingbureau. A.d.h.v. ons kleurenpalet/moodboard zijn zij aan de slag gegaan met een gave routing en hebben ze dit uitgewerkt tot een waanzinnig interieurontwerp. (

× Hoe kan ik je helpen?