Regels jaarwisseling Gemeente Nijkerk

*Carbid mag van 10.00 tot 00.00.

Een verguning is niet nodig wel mag het afschieten alleen gedaan worden door een meerderjarige die niet heeft gedronken.Teminste 1 ander meerderjarige moet toezicht houden op t carbid afschieten en de naleving van de veiligheidsregels.En carbid mag alleen buiten de bebouwde kom.En op een afgezet terrein.Er mag een bus gebruikt worden van maximaal 100 liter.Het wegschieten van een busdeksel of andere gevaarlijke voorwerpen is verboden. Met het carbidteam Nijkerkerveen is afgesproken dat zij in het buitengebied van Nijkerkerveen een weiland gaan ombouwen tot evenemententerrein.

Vuurwerk mag 31 december van 18.00.De horeca mag in de nacht van 31 december op 1 januari open zijn tot uiterlijk 05.00 uur.Het gaat om commerciƫle horeca.

Tevens doet de gemeente Nijkerk mee aan de landelijke campagne vuurwerkafval.Inwoners worden verzocht hun eigen afval van vuurwerk op te ruimen.

× Hoe kan ik je helpen?