Spoedactie Lionsclub Nijkerk

Nijkerk, 5 december

Lionsclub Nijkerk met spoed op zoek naar ski- en thermokleding voor noodopvang Oekraïeners

De leden van de Lionsclub Nijkerk hebben met spoed een inzamelactie voor ski- en thermokleding opgezet. Dit in verband met hun eigen transport naar de grens met Oekraïne in Polen. Een aantal leden van de club vertrekt morgenavond met een bus vol aangeschafte heaters en generatoren naar de noodopvang in Polen. De heaters en generatoren zijn aangeschaft met de opbrengst van het benefietdiner Proef de herfst. Al maanden is er contact met een collega-Lionsclub over hulp aan de noodopvang. De roep om thermo- en skikleding kwam pas dit weekend in verband met de toenemende extreme kou.

Last minute actie

Omdat er nog wat ruimte in de bus is hopen de Lionsleden zoveel mogelijk thermo- en skikleding mee te nemen voor de mensen die gebruik maken van de noodopvang in Polen. Iedereen die thermo- en winterkleding heeft liggen en het kan missen wordt opgeroepen het in te leveren bij Wijnhandel & Slijterij de Moor aan de Gasthuisstraat 2 in Nijkerk. Inleveren kan alleen nog dinsdag 6 december tot 17.00 uur. Dit in verband met het vertrek van de bus met heaters en generatoren die avond. 

Serviceclub
Lionsclub Nijkerk is een serviceclub waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken, zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. Op vrijwillige basis gaan de leden aan de slag voor een betere samenleving. Wereldwijd telt de organisatie bijna 1.35 miljoen leden waarmee ze ’s werelds grootste serviceorganisatie is. Bij de Lionsclub Nijkerk zijn bijna 30 leden actief. Meer informatie over Lionsclub Nijkerk is te vinden via de website nijkerk.lions.nl. 

× Hoe kan ik je helpen?