Water en Vuur Toer van Proef de passie vlammend afgesloten


De Water en Vuur Toer van Proef de passie is zondagavond met een vlammende act van een vuurspuwer afgesloten. De fijnproeftoer deed voor het eerst alle restaurants van het toeristische gebied ‘Nijkerk aan het water’ aan. Restaurant het Sluishuys, het Strandhuys, Clubhuis de Zuidwal en Brasserie de Vuurtoren serveerden een gerechtje en daarbij een glas wijn of bier dat er goed bij past. Deelnemers wandelen in kleine groepjes van restaurant naar restaurant. Tijdens het dessert trakteerde de organisatie van de Water & Vuur Toer op een vuurshow.


Ruim 120 deelnemers genoten tussen 15.00 en 20.00 uur van vijf culinaire combinaties die door de restaurants zelf waren gekozen. Denk aan gerechten met oriëntaals hert, kabeljauw en erwtensoep. Het Strandhuys serveerde bijvoorbeeld eendenborstfilet met oestersaus, witte kool en gekaramelliseerde appel. De chefs houden altijd goed rekening met dieetwensen en allergieën want dit wordt van tevoren door de organisatie geïnventariseerd. Het dessert werd gezamenlijk genuttigd bij Brasserie de Vuurtoren. Op het menu stond eigengemaakte chocolademousse en een cocktail: de Espresso Martini. Als extra toetje kon men om 19.00 uur genieten van een vuurshow door Thomas de Vuurspuwer. Proef de passie vond het leuk om ter ere van de allereerste fijnproeftoer bij ‘Nijkerk aan het water’ wat extra warmte te verspreiden en een vlammende act te regelen.

Op zondag 26 maart staat de eerste fijnproeftoer in Hoevelaken gepland. Naast vier restaurants is een van de proeflocaties de prachtige deel van een wijnspijsboerderij. Voor de Hoevelakense Fijnproeftoer Oost & West zijn nog tickets verkrijgbaar via de website van Proef de passie. Organisatiebureau Proef de passie organiseert regelmatig evenementen voor particulieren en op maat voor bedrijven. Altijd in samenwerking met organisaties waar met passie gewerkt wordt en met liefde gepraat wordt over het vak. Meer informatie via de website: http://proefdepassie.com/.

× Hoe kan ik je helpen?