Wethouder Mariëlle Broekman heeft symbolisch de sleutel van het nieuwe gemeentehuis overgedragen aan de aannemer Prins Bouw.

Projectleider Herbert van Loon nam de sleutel in ontvangst. De verbouw van het nieuwe gemeentehuis kan beginnen.

De bouwplaats is afgezet en ingericht met alle noodzakelijke apparatuur. De aannemer heeft de omwonenden geïnformeerd over de start van de werkzaamheden. De komende drie maanden wordt het gebouw leeggehaald, worden de binnenwanden verwijderd en gaat het plafond eruit. Ook worden nieuwe kabels en leidingen gelegd.

Na de zomer, na de levering van het staal, begint de aannemer met de aanbouw van de raadzaal. Ook is dan tijd ingepland voor de nieuwe wanden, het schilderwerk en de inrichting van de publiekshal en de werkplekken. De laatste planning is dat het gemeentehuis begin 2024 klaar is.

Wethouder Mariëlle Broekman: “Ik ben heel blij dat we in deze lastige tijd nu toch kunnen beginnen met de verbouw van ons nieuwe gemeentehuis. Ik wens de aannemer veel succes en zie er naar uit hoe het gebouw verandert in een gastvrij en functioneel gemeentehuis voor onze inwoners.”

× Hoe kan ik je helpen?